top of page
Buscar
Jimmywillybow

Seqüència Fotogràfica

Bon dia a tothom!

Aquesta vegada hem fet mitjançant grups una seqüència fotogràfica.


Per si no sabeu el que és, una seqüència fotogràfica és un conjunt d'imatges, que una darrere l'altre, en ordre, expliquen una història determinada.


Doncs bé aquest cop he col·laborat amb les meves companyes Nerea Urbano, Christelle Piera i Claudiamanzanares.


Us deixo adjuntats els seus blocs, ja que també han format part del grup. La seqüència està al blog de la Nerea, per tant, si la voleu veure, aneu-hi, segur que agrairà molt la vostra visita.





Ara m'agradaria explicar-vos perquè hem triat el títol de la nostra seqüència: "La gota que colmó el puente". Potser us sorprèn que estigui en castellà, però era impossible traduir aquest títol al català sense perdre significat. Segurament tothom coneix la famosa cita, i nosaltres l'hem volgut adaptar a la nostra seqüència, ja que es tracta de dues noies que s'enfaden, se separen i posteriorment una plora per haver perdut una amiga. La màgia del títol recau al pont, ja que és des d'un pont on la noia plora, de forma que el títol agafa tot el sentit un cop hem entès la seqüència.


Finalment us deixo una petita reflexió sobre el que he après mentre feia aquest exercici:


Sincerament, crec que el que no m'esperava de fer un exercici com aquest és la complexitat a l'hora de decidir quin tipus de pla i angle vols utilitzar per a fer cada fotografia perquè sigui tan expressiva com sigui possible sense perdre informació. A sobre la dificultat real que té capturar moments com una gota caient, ja que si no fas una ràfega de fotos, és molt difícil captar el moment just.

1 visualización0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page