top of page
Buscar
Jimmywillybow

Imatge a partir d'un referent lliure

Actualizado: 16 dic 2021

Aquesta vegada he fet una serie d'imatges a partir d'un referent lliure.


El meu referent es un creador de contingut que es dedica a la platafora anomenada Youtube. El seu nom es dreamau.

Es dedica a fer videos on es dibuixa a ell explicant una historia.

El dibuix, com ara veureu, es simple, però la complexitat esta en animar tot el que fa.




Per treballar aquest referent, fare una petita serie de fotografies i despres les repasare amb un programa digital per a deixar-les en un dibuix, com l'estil del youtuber.


Les imatges originals son aquestes:




I aquests son els resultats de les imatges al fer la còpia a traves del programa:


Encara que siguin imatges molt senzilles per a mi tenen un valor imporant. Aquest valor que trobo que aporten es la simplesa i la banalitat.


Avui en dia vivim en una societat molt competitiva, amb molts problemes que t'obliguen a estar constantment questionant-ho tot i, degut a que tot en basa en la competencia i en ser el millor en alguna cosa per a guanyar, també se'ns impulsa constantment a que aprenguem encara que sigui per diversio. I no es res dolent, però això provoca que es jutji malament als entreteniments com mirar una pel·licula o un video, ja que es considera una pèrdua de temps innecesari. Per tant, jo vull incidir en aquest punt remarcant la importancia d'un moment de tranquil·litat, on nomes hagis de veure algun fet sense criticar, sense analitzar. Per relaxarte durant uns minuts i poder reflexionar sobre tu mateix i sobre la teva vida. Rient o no, simlement deixant per uns minuts el teu estres i deixar de pensar en tantes obligacions i en com t'influeix tot el que t'envolta.


6 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

コメント


bottom of page